Bir Makyaj Temizleyiciden Fazlası

İyi bir makyaj temizleyiciniz yoksa makyajı silmek, makyaj yapmaktan çok daha zor. Özellikle eyeliner ve bol rimel kullananlar göz makyajının nasıl zor temizlendiğini çok iyi bilirler. Makyaj temizleyiciniz yüzünüzü tamamen temizlemiyorsa o şekilde uyuduğunuzda yüzünüzde kalan makyajlar cildinizin nefes almasını engelleyerek sivilceye, cilt problemlerine ve kırışıklıklara neden olur. Bu yüzden makyajı iyice temizlemek sağlıklı bir cilt için çok önemli.



Ben hem göz hem de yüz için iki ayrı ürün kullanmayı sevmiyorum, daha doğrusu üşeniyorum. L'Oréal Üç Etkili Temizleyici'nin benim en sevdiğim özelliği bu, iki ürünün bir arada olması. Hem göz makyajı hem de cilt temizliği için bu ürünü kullanabiliyorsunuz. Sevdiğim bir diğer özelliği ise durulama ve ovalama gerektirmiyor, yani benim gibi üşengeçler için zahmetsiz bir ürün :)

Birçok makyaj temizleyici yüzde yağlı bir his bırakır, L'Oréal Üç Etkili Makyaj Temizleyicisi yüzde böyle bir etki bırakmıyor, bu yüzden durulamanıza gerek yok. Aynı zamanda bu ürün makyajınızı temizlerken yüzünüze bakım da yapıyor. Sabah akşam pamuk yardımıyla yüzünüze ve boynunuza uyguluyorsunuz, hem makyajınızdan kurtuluyorsunuz hem de cildinize bakım yapıyorsunuz.

Ayrıca hassas ciltler için de çok uygun. Yüzüm en ufak şeyde kızarmasına yağmen bu üründe öyle bir etki olmadı. Aksine makyajınızı sildikten sonra cildinizin hafiflediğini ve yumuşadığını hissediyorsunuz. Özetle L'Oréal Üç Etkili Makyaj Temizleme Suyunu denediğinizde siz de diğer ürünlerden farklı olduğunu göreceksiniz. Benim şimdiden vazgeçilmezim haline geldi bile :)

Eczanelerde bulunan ve en çok satan ürün kategorilerinden biri olan micellar water geleneği artık parfümeriler ve marketlere de taşınmış durumda. L'Oréal Paris’in bir ilki gerçekleştirerek ülkemize getirdiği bu ürün uygun fiyatıyla da oldukça cazip.

Bu içerik www.balkopugutasarim.com tarafından hazırlanmıştır.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

Payetli Elbise :)

Herkese  merhaba :) Daha öncede  sizlerle paylaştığım payetli kumaşımı sonunda bir elbise  haline getirebildik:) Dikimi çok zor bir kumaştı.Her yer pul oldu. Ama sonunda güzel bir görüntü elde ettik.Dikerken Burda dergisinin kalıplarından faydalandık.Vücuda oturtmanlı yanlardan pensli  bir elbise oldu. :)Kalıpları çıkartırken,dikerken  bol bol fotoğraf çekmiştim ama hiç birini bulamadım:( Şimdilik sadace birtane   fotoğraf ekliyorum  ama ilerleyen günlerde mutlaka güncelliycem:)



Sevgiler :)