Hediyelerim geldi:):)

Herkese merhaba :) Yine çok güzel  hediye çekilişleri kazanmışım.Bu hafta 2 tane birden kazanmışım:) Her seferinde söylüyorum çok sık katılmıyorum çekilişlere  ama katıldığımda da kazanıyorum:) 

Bugün elime ulaşan hediyeler makyajodamm blog  çekilişinden kazandıklarım :) Gönderdiği her ürüne tek tek hayran kaldım.Süslü takı askılığı pembe düzleştiricisi tam süslü püslü şeyler:)Çekilişi sayesinde güzel bir blogger la daha tanışmış oldum:)

Takip etmek için tıklayabilirsiniz : MAKYAJ ODAMM BLOG 

Gelelim güzel hediyelerine:)

Makyajodamm blog sahibesine güzel hediyeleri için teşekkür ederim:):)






Kazanmış olduğum  diğer hediyeleri  ise hayat paylaşınca güzel blog  çekişinden kazanmışım:)Oldukça şanslı bir hafta oldu benim için:) Gelecek olan hediyelerin hepsi birbirinden değerli merakla beklemekteyim:):)

Takip etmek için tıklayabilirsiniz : HAYAT PAYLAŞINCA GÜZEL BLOG


Hayat Paylaşınca Güzel blog sahibesine çok teşekkür ederim:)





Sevgiler :):)

Süper Ucuza Alışveriş Nasıl Yapıyorum?



Merhabalar:) Sürekli yeni aldığım cicilerimi paylaşıyorum sizlerle. Hep “Ne aldım” diyorum ama sanırım pek fazla “Nasıl aldım” demiyorum değil mi? :) İşte bugün de bundan bahsetmek istiyorum.



Kuşkusuz internetten aldım gibi birşey söylemeye lüzum bile yok, artık zaten kim çarşı Pazar gezip alışveriş yapıyor ki? Bir kere zamanımız yok artık :) Dolayısıyla evet, genelde online alıyorum ürünleri. Çoğunlukla yurt dışından olsa da yurtiçi alışverişler de mümkün haliyle. Ancak sizinle “ucuza alışveriş yapmanın sırrı” olarak birşeyler paylaşmak istiyorum.
Alışveriş yaparken siz de sürekli indirim kuponu veya hediye çeki kullanıyor musunuz? Eğer kullanmıyosanız, neden? :)
İndirim kuponları bir alışveriş severin en iyi dostları diyebilirim. Hepimiz indirimden çok hoşlanırız, kim hoşlanmaz ki... Ama bir de indirim üzerinden bir daha indirim oldu mu tadından yenmez gerçekten. İşte indirim kuponları da böyle. 4 alacağımıza 5 alabildiğimiz bir sistem!



Nerede bu kuponlar? Pek tabii internette, orda, burda! Ama bence siz de benim yaptığımı yapın ve hepsini bir arada sunan bir site bulup ona sarılın. Birkaç tane site buldum.  Alkuponu var mesela. Veya Onlineindirimkuponu... Ama bunlar arasında hiç şüphesiz bir tanesi benim gönlümü fethetti. İsmi Kupon Sihirbazı (Evet, komedi bir isim :D ). Yalnız siz de bir göz atarsanız neden “sihirbaz” olduğunu hemen anlayacaksınız.
Bu arada kupon alarmı diye bir sistemleri var. En çok kullanılan, veya bitimine çok az kalmış iyi fırsatları size direkt mail atıyorlar. Böylece siteye girmeyi unutsanız da kupon sizde oluyor. Öneririm!





İşte böyle! Süper ucuza almak için, zaten indirim olan sitelere giriyoruz ve indirim kuponumuzu kullanıyoruz! Birşey değil; teşekküre lüzum yok :)

KUPON SİHİRBAZI İÇİN BURAYA TIKLAYABİLİRSİNİZ:)



Sevgiler:)

Yenileri aldım geldim:)

Herkese merhaba:) Uzunn zamandır yokum  :) Arada bir yazıp kaçıyorum ama tek sorumlusu instagramdır fazla alıştırdı beni kendine:) O yüzden giriş kısmını atlayıp hemen sonuç kısmına geçiyorum:)Ne aldım postu yapmayalı çok uzun zaman olmuş :) Bol fotoğraflı, bahar aylarında renk katsın diye rengarenk bir post olucak :)

Ve gelelim neler aldığıma:)



Tam rengi kırmızı pembe arası nar çiçeği gbi canlı bir pantolon ve t-shirt aldım:) 




Severek aldığım  parlak babetlerim:) Fotoğrafta rengi fazla belli değil  ama  oldukça güzeller:)



Rengine bayıldığım minik kalpleri olan bir  gözlük kutusu:) Uzun zamandır böyle güzel bir kutu arıyordum bulduğumda hiç kaçırmadım:) Yanında ki küpelerimi de her zaman ki gibi yurt dışı siparişiyle getirttim. Bir tanesinde anahtar diğerinde de taşlı bir taç var kullanmasını çok seviyorum:)


Bu güzel küpeleri aldığı unutmuştum geldiğinde acaba  ne zaman aldım diye düşünmüştüm sonra kuzenimle birlikte  yurt dışından sipariş verdiğimizi hatırladım:) Fotoğrafta göründüğünden çok daha güzel çıktı:)Kararır diye bekledim ama olmadı  seve seve kullanıyorum:) 



 Veee en güzelleri broş ve küpeler :)Bu güzel takıma açık arttırmada sahip oldum :):) 15-20 $ lık bir üründü  7 $ gibi  hemen hemen yarı fiyatına benim oldu.Geldiğinde  aslında daha fazlasını hakkettiğini düşündüm.Çünkü gerçekten küpelerde broşta çok kaliteli ve   çok büyük duruyorlar:)



Bunlarda kulaklıklarım:) Çok taatlılarrr :) Kulaklık kalitesi iyi değildi ama mickey ler çıkabiliyor :)Başka kulaklığa takılabiliyor bu yüzden sevdim:)





Bu aralar birçok blogda görebileceğiniz saç tebeşirleri:) Bende alalı uzun zaman oldu ama anca yayınlıyorum:) Arada bir kullanıyorum. Renklerini tam veriyor bu yüzden seviyorum:) Değişiklik olması için tercih edilebilir:)



Son olarakta: bu güzellikler:)Şarj cihazım bozuldu  bende hazır almışken pembe seçtim  turuncu olanında pembe olması gerekiyordu ama satıcının seçimine maruz kalmışım:( Yinede uzun süredir bozulmadığı için mutluyum:) Sol yandakiler dokunmatik ekran kalemleri .Bir şeyler çizerken lazım oluyor diye aldım :) Ama hevesim geçene kadar sanırım::)Ve sağ alttakiler pille çalışan usb kablo ile telefonu şarj edebildiğim cihaz:) Dışarıdayken çok sık şarjım bittiği için aldım.Oldukça kullanışlı  ve çok çabuk şarj etmesi güzel:)usb kablosu olan bütün telefonlar için uygundur sanırım:) Fazla fazla aldım :) arada bir tekliyor ama  bozulmazlar  umarım:)


Blogda olmadığım zamanlar instagramda oldukça aktifim:) instagram da takip etmek için buraya tıklayabilirsiniz:) 




İşte bu kadar:) Bir daha ki güzel postta görüşmek üzere:)

Kendimiz yapalım:)

Herkese merhaba:) Uzun zamandır dıy projesi paylaşmıyorum.Kendim yapmaya fırsat bulamıyorum ama bulduklarımı sizinle paylaşmak istiyorum.pantolon paçası süslemeyi çok beğendim:) Bende yapmak istiyorum.











2. olarakta ayakkabılara romantik danteller eklemece fikir olarak  beğendim:)



3.kendin yap projemiz ise çanta yapmaca:)pastel renklerin yanı sıra canlı renklerle de yapıldığında  güzel  olabileceğini düşünüyorum :)



En güzelini en sona bıraktım:) Payetli duvar  :) Çok güzel olmuş  bayıldım tek kelimeyle bunuda yapmak istiyorum:)

Görsel amaçlı bir fotoğraf paylaşıyorum detaylar için lütfen buraya tıklayın:)


                                                                                  TAMAMI ALINTIDIR. 


                                                               Sevgiler...